Könyvek, folyóiratok előkészítése

A szolgáltatás ára dokumentumonként (mikrofilm jelzetenként) 100,- Ft.

A raktári kiszolgálás rendje 2010. február 1-jétől az alábbiak szerint alakul: keddtől szombatig 10-19 óráig.

Éves- és féléves olvasójeggyel rendelkező olvasóink részére az Országos Széchényi Könyvtár törzsgyűjteményéből könyvek, folyóiratok előkészítését 2007. április 1-jétől dokumentumonként (mikrofilm jelzetenként) 100,- Ft díj ellenében vállaljuk.

Felhívjuk figyelmét, hogy szombaton visszaállítjuk a raktári kiszolgálást, ezért a szombatra kért dokumentumok előkészítése is díjköteles. A raktári kiszolgálás idejének meghosszabbításával ez a szolgáltatás megszűnik a még be nem iratkozottak számára.

Egy olvasónk maximum három könyvet, folyóiratok, hírlapok esetén öt kötetet, vagy mikrofilm esetén három kérőlapot (kérésenként öt tekercset) kérhet előkészítésre az alábbi űrlapok kitöltésével. Felhívjuk figyelmét, hogy az AMICUS azonosító nem felel meg erre a célra.

Az előkészítés teljesítéséről a megadott e-mail címen értesítjük a megrendelőt. Ezért kérjük, hogy az e-mail cím rovatba azt a címüket adják meg, amelyen az értesítést is várják.

KÉRJÜK, HOGY AZ ÉRTESÍTÉST FELTÉTLENÜL VÁRJA MEG!

Keddtől szombatig a 18:00 óráig beérkező kérésekre 2 órán belül, a 18:00 óra után beérkezőkre másnap délelőtt 11:00 óráig, szombaton 12:00 óráig válaszolunk.

Az előkészített dokumentumok a kért napon 11:00 - 20:00 között vehetők át a könyvkiadóban, a hírlapolvasóban illetve a mikrofilmolvasóban található pultnál.

Az át nem vett dokumentumokat másnap visszaküldjük a raktárba.

A Különgyűjteményekben őrzött dokumentumok esetében kérjük forduljon közvetlenül a Különgyűjteményi Főosztályhoz:

A gyors és pontos kiszolgálás érdekében kérjük, hogy az űrlapot gondosan töltsék ki!

Az olvasó adatai

Név:
Olvasójegy száma:
E-mail:
Mikorra kéri az előkészítést:

Dokumentum adatai

1. Példány  
Jelzet(ek):
Szerző:
Cím:
 
2. Példány  
Jelzet(ek):
Szerző:
Cím:
 
3. Példány  
Jelzet(ek):
Szerző:
Cím:
 
  Elküldés Adatok törlése